Helgtips

Godförmiddag! Äntligen fredag, Skåne ser ut att bjuda på ganska fint väder så jag hoppas det finns lite sol även hos dig. Hur noga man än är med maten under veckorna är det ofta helgerna som kladdar till det för en. Släktklasen, vinet eller något annat som man helt enkelt inte vill vara utan.
Till fredagsmyset kan man byta ut micorpopcornen mot vanliga popcorn man poppar i gryta. De innehåller nämligen inte transfetter och annat som micorpopcornen gör.
Frukt ät sött, gott och finns i mängder av färger och former. Testa en ny frukt i kväll som exempelvis granatäpple eller dela en annanas!
Godis är gott, det vet alla och alla vet hur svårt det är att låta bli. Om man köper lösgodis köp då inte så många sorter, finns det fler sorter vill du ha några av varje. Men finns det bara sockerbitar, ferraribilar och sura vingummin är det lika gott men man har inte samma begär.
Eller köp godis i påse då är det lättare att veta hur mycket man äter och vad det innehåller.
Njut av helgen, tänk på att alla rörelse är träning som ex:
Städa
Shoppa
Laga mat
Trädgårdsarbete
Promenader
Annat helgmys ;)
Trevlig Helg!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Bra tips, ska tänka på det. Själv faller jag alltid för naturgodis, men försöker då välja en söt sort och sedan naturella nötter. Hur låter det? Ha en trevlig helg du med!

2011-10-07 @ 15:03:48
URL: http://emptypages.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0